Dobrý den!

Welkom op onze website! We zijn verheugd dat u onze website hebt gevonden. We hopen dat onze website u net zo enthousiast maakt over het ons vakantiehuis als dat wij zelf zijn. Wij zijn een gezin uit Heemskerk (Noord-Holland), bestaand uit Nancy en Bram en onze kinderen Fem en Noud. Wij hebben Chalupa Dolce Vita tijdens een wintersport vakantie in 2007 gevonden en hoewel nooit plannen voor het kopen van een huis in Tsjechië, waren we toch op slag verliefd. Na de nodige problemen met aannemers, makelaars en de bureaucratie, vooral rond die tijd, hebben wij 2 jaar lang al onze energie in het huis gestopt. Dit heeft geresulteerd in het resultaat dat wij in 2009 het huis voor het eerst verhuurden. Nu jaren later, en nog vele verbouwingen verder, zijn wij in de winter van 2018 eindelijk ook open gegaan. Dit heeft lang geduurd omdat in ons gebied tot vorige winter de waterleidingen werden dichtgedraaid vanwege bevriezing gevaar. Dit is afgelopen zomer aangepakt waardoor we nu ook in de winter open zijn.

En ook dit jaar wordt er weer verder ontwikkeld; zo zal in april 2018 een tuinhuis met steengrill worden gebouwd. De eerste stenen zijn in november al geplaatst. Vanwege de winter ligt dit nu stil maar voor de zomerperiode zullen onze huurders ook buiten kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de meren en de bergen. Met wat geluk spot u nog een ree of een forel die het meer “uit springt” .

We wensen u veel plezier op de website en mochten er nog vragen zijn die onbeantwoord blijven op de website dan beantwoorden wij die graag!

nashledanou,
Nancy en Bram

Bram Nancy