Balda's world

Fun voor het hele gezin!

In 2017 gestart met bouwen en anno 2019 een volwaardig uniek pretpark; oftewel Balda’s World in Mlade Buky. Op slechts 7 km afstand van het vakantiehuis bevind zich dit unieke park dat geschikt is voor klein en groot.

Open: april t/m oktober
Kosten van evenement: vanaf € 3,- per kind en €4,- per volwassene
Website: Balda’s World (engels)
Afstand tot Dolce Vita 10 km

olympland

Indoor vertier!

Olympland is het ideale centrum wanneer het weer wat slechter is of juist in de winter. Olympland bestaat uit een grote overdekte speeltuin (2 verdiepingen), 8 bowlingbanen. Tevens zijn er meerdere professionele trampolines.

Open: hele jaar open van 10 tot 22 uur.
Kosten Olympland: vanaf 6 euro per kind en 2 euro voor volwassene.
Website: Olympland (Nederlands)
Afstand tot Dolce Vita: 7 km

safari Dvur Z00

Safari, dierentuin, ervaar Afrika om de hoek!

Dvur Kralove, een stadje op 20 minuten rijden herbergt een schat; de dierentuin van Dvur Kralove. Deze dierentuin is de grootste van Oost Europa op het gebied van Afrikaanse dieren. Jekunt er met je eigen auto rijden, je kunt ook in de dubbeldekker bus een toer maken. Uiteraard kun je ook gewoon wandelen en de dieren gewoon bekijken vanuit veilige plekken. De dierentuin heeft een prachtige speeltuin, heerlijke terrassen en vele verrassende hoekjes waar je je echt waant in Afrika. Een bezoek meer dan waard!

Datum van evenement: hele jaar open van 9 tot 18 uur.
Kosten van evenement: vanaf € 5,- per persoon.
Website: www.safaripark.cz  (Engels)
Afstand tot Dolce Vita: 20 km

adrspach2

Uitgeslepen rotsformaties!

Adršpach; een moeilijk uit te spreken rotsformatie. Iets ten oosten van Trutnov zijn hier indrukwekkende rotspartijen te zien. Adršpach kenmerkt zich door schilderachtige decors met azur blauwe meertjes. Hier kun je met een bootje of te voet tussen de rotsen door bewegen. Vrijwel alle formaties hebben namen meegekregen, en als je ze ziet zul je begrijpen waarom ze zo heten.

Datum van evenement: hele jaar open van 8 tot 18 uur.
Kosten van evenement: € 2,50 per persoon.
Website: www.adrspach.cz  (Engels)
Afstand tot Dolce Vita: 21 km